Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El divendres 4 de desembre s’encendrà l’enllumenat nadalenc a Rubí Per primera vegada, s’instal·laran figures amb material reciclat elaborades a les escoles, associació de veïns i casals de gent gran. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El divendres 4 de desembre s’encendrà l’enllumenat nadalenc a Rubí

Per primera vegada, s’instal·laran figures amb material reciclat elaborades a les escoles, associació de veïns i casals de gent gran.
Està previst que el divendres, 4 de desembre, s’encengui l’enllumenat nadalenc a la ciutat, enguany dins la campanya que porta per lema 'Fes teu el Nadal'.

D’aquesta manera, a la ciutat s’estan instal·lant tres tipus de decoracions que guarniran els carrers: figures amb llum de bombeta incandescent, que s’han llogat com en altres anys; figures amb llum sistema LED i, per últim, figures sense llum elaborades amb materials reciclats.

Pel que fa a les primeres, s’han instal·lat un total de 96 figures amb llum, entre les quals hi ha cartells lluminosos que s’han instal·lat a les entrades de les urbanitzacions.

Per altra banda, a l’illa de vianants i al carrer Monturiol s’instal·laran 38 figures decoratives amb sistema LED, més sostenible que el sistema anterior, elaborades per l’ajuntament de Rubí amb la col·laboració cicle formatiu d’electricitat del IES J. V. Foix.

Per últim, també es penjaran les figures sense llum elaborades amb material reciclat a càrrec d’escoles, associacions de veïns i casals de gent gran. En total, hi participen 11 centres escolars (CEIP Schola, 25 de Setembre, Rivo Rubeo, Ramon Llull, Teresa Altet, Pau Casals, Ca n’Alzamora, Mossèn Cinto, Escola Montserrat, Col·legi Balmes i lES l’Estatut) , 4 AV (El Pinar, Les Torres, Els Avets i el Portal de Ca n’Oriol) i 2 casals de gent gran (Magallanes i Primer de Maig). Tots ells tenen fins a mitjans de desembre com a termini màxim per lliurar les darreres figures. També es podran veure els plafons que van elaborar els 500 ciutadans i les ciutadanes que van participar el passat 17 d’octubre i 7 de novembre als tallers participatius. Aquestes figures estan elaborades amb materials reciclats, bàsicament CD’s, i cada CD conté un desig de la persona que l’ha elaborat.

L’enllumenat nadalenc funcionarà fins el pròxim 6 de gener en horari de diumenge a dijous de 18 a 22 h; divendres, dissabtes i el dimarts 5 de gener, de 18 a 24; i dijous 24 i 31 de desembre de 18 a 3 h.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, encendrà els llums de Nadal el divendres, 4 de desembre, a les 19 h a l’inici de l’illa de vianants (cruïlla de l’avinguda de Barcelona amb carrer Prim i plaça Pearson).

Recollida del verd de Nadal

Un cop acabin les festes nadalenques, es podran portar els arbres i la molsa utilitzada durant el Nadal a qualsevol de les 75 parades del servei de deixalleria mòbil o bé a la deixalleria municipal (av. Cova Solera s/n, horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h; dissabtes i diumenges de 10 a 14h).

Campanya del mercat municipal

Un any més, el mercat organitza un sorteig de 70 paneres entre tots els clientes i clientes que dipositin els tiquets de compra amb les seves dades de contacte a les urnes que s’ubicaran al mercat. Els tiquets s’hauran de dipositar del 15 al 19 de desembre i el sorteig està previst per al dissabte, 19 de desembre, a les 14 h.

Pel que fa als horaris d’obertura durant el Nadal, el Mercat Municipal mantindrà el seu horari habitual (dilluns de 8 a 13 h, dimarts i dimecres de 7.30 a 13.30 h, dijous de 7.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h, divendres de 7 a 20 h i dissabtes de 7 a 14.30 h) a excepció dels següents dies:

 • 22 de desembre: obert de 7 a 20 h
 • 23 de desembre: de 7 a 20 h
 • 24 de desembre: obert de 7 a 15 h
 • 30 de desembre: obert de 7 a 20 h
 • 31 de desembre, obert de 7 a 15 h

El mercat municipal estarà tancat:

 • 6 de desembre (Dia de la Constitució)
 • 8 de desembre (Dia de la Immaculada Concepció)
 • 25 de desembre (Nadal)
 • 26 de desembre (Sant Esteve)
 • 1 de gener (Any nou)
 • 6 de gener (Reis)