Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissenyador Luki Huber clausura el curs 2011-2012 de l’Escola d’Art EDRA La conferència tindrà lloc aquest dimecres el 13 de juny a les 17 h a la sa la d’exposicions de l’escola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El dissenyador Luki Huber clausura el curs 2011-2012 de l’Escola d’Art EDRA

La conferència tindrà lloc aquest dimecres el 13 de juny a les 17 h a la sa la d’exposicions de l’escola.
El dissenyador Luki Huber oferirà la conferència “Creativitat sistemàtica“ el pròxim dimecres 13 de juny a les 17 h com a acte de tancament del curs 2011-2012 que conclourà en les pròximes setmanes. L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions de l’escola, ubicada a la primera planta.

Luki Huber (Suïssa, 1973) és un dissenyador de producte format a Suïssa i a l’Escola Massana de Barcelona. Resident a la capital catalana, col·labora regularment amb empreses como Cerabella, Xocoa, Cim, Globus i El Bulli des de l’estudio de disseny que va crear a Barcelona al 1999. Des del 2002 al 2005 va elaborar un experiment interdisciplinari entre l’alta cuina i el disseny industrial amb el departament creatiu de El Bulli, que va culminar amb l’exposició 'D.Day, le design aujourd’hui' al Centre Nacional d’Art i Cultura Georges Pompidou de París. Des de l’any 2004 Luki Huber és professor de disseny de producte a l’Escola Eina de Barcelona.

Aquest acte de clausura, s'emmarca en un nou cicle de conferències relacionades amb els Processos Creatius (PPC) que iniciarà l’escola, per tal que professionals de diferents àmbits (música, cuina, pintura, literatura, etc.) visitin el centre rubinenc per explicar les seves tècniques i processos de creació als alumnes.