Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona visita el Celler de Rubí L’estat de l’equipament cultural després de la seva rehabilitació ha sorprès gratament Fernando Brea. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona visita el Celler de Rubí

L’estat de l’equipament cultural després de la seva rehabilitació ha sorprès gratament Fernando Brea.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada dels portaveus del grups municipals representants al consistori, han rebut la visita del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, qui ha pogut conèixer les principals necessitats del municipi i dels seus habitants.

Durant la visita institucional, l’alcaldessa ha acompanyat al delegat del Govern a visitar el Celler de Rubí, en el qual la Generalitat va invertir 500.000 euros mitjançant els fons FEDER. Fernando Brea ha lloat l’estat actual de l’equipament, després de la seva rehabilitació, i ha assegurat que és “extraordinari haver pogut recuperar aquest equipament”, del qual ha dit que té un “gran potencial per explorar possibles col·laboracions amb la Generalitat” relacionades amb l’edifici. De fet, segons ha manifestat l’alcaldessa, Carme Garcia, “no hi ha cap equipament amb un passat vitivinícola tant important com aquest que estigui tant pròxim a la zona metropolitana de Barcelona”. Durant la trobada, ambdós representats institucionals han parlat de la situació de la ciutat i l’esforç que està fent en temes d’eficiència energètica per tal de millorar les seves potencialitats.

Abans de la visita al Celler, el delegat ha visitat l’Ajuntament de la nostra ciutat, on ha signat el Llibre d’honor i ha estat rebut per la resta de portaveus municipals.