Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El delegat del govern a Catalunya ha visitat algunes de les obres finançades pel FEIL a Rubí Joan Rangel ha anunciat que el segon Pla Zapatero suposarà un canvi de model més competitiu adreçat a altres àmbits que no afecten al sector de la construcció. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El delegat del govern a Catalunya ha visitat algunes de les obres finançades pel FEIL a Rubí

Joan Rangel ha anunciat que el segon Pla Zapatero suposarà un canvi de model més competitiu adreçat a altres àmbits que no afecten al sector de la construcció.
El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat algunes de les obres que s’estan executant a Rubí finançades amb el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

A la seva arribada a l’Ajuntament, cap a les 10.30 h del matí, Rangel ha estat rebut per l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i pels regidors i portaveus de l’equip de govern. Els assistents a la trobada han mantingut una reunió en la qual s’han tractat aspectes relacionats amb aquestes obres.

Després de la reunió, Joan Rangel i Carme García han visitat les obres d’urbanització del carrer de l’Abat Escarré i, a continuació, s’han dirigit al CEIP Torre de la Llebre per conèixer les obres de reforma i adequació que s’han dut a terme en aquest centre.

Durant la visita inaugural, Rangel ha manifestat que el pla “va ser una aposta molt encertada per part de l’Estat vers els ajuntaments, especialment en època de crisi del sector de la construcció”. El Delegat ha reiterat que “l’objectiu principal era el de crear ocupació i s’ha complert”. En aquest sentit, ha indicat que tant al municipi de Rubí com a la resta de Catalunya s’han generat més llocs de treball dels inicialment previstos (a Rubí s’havien previst 441 nous llocs de feina i finalment la xifra supera els 700).

Joan Rangel també ha destacat la importància que els ajuntaments hagin escollit ells mateixos les obres necessàries i adients per tal de millorar els serveis municipals i ha afirmat que “l’encert ha estat absolut”. Pel que fa a les obres de Rubí, el Delegat ha destacat “una especial sensibilitat pel tema educatiu” i “la millora generalitzada que s’ha registrat a tota la ciutat”.

Pel que fa a un segon Pla Zapatero, Rangel ha avançat que “per l’any que ve es vol orientar a altres àmbits de govern per tal que el model sigui més competitiu, perquè aquest model de construcció residencial ha de passar a la història”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha manifestat sentir-se “satisfeta” amb l’evolució de les obres. Segons l’alcaldessa, la posada en marxa d’aquest primer Pla Zapatero “ha estat una manera d’aprendre a com funcionar des de l’ajuntament per generar més llocs de feina a la ciutat, en temps de crisi econòmica”.

Un cop finalitzada la visita inaugural en el centre escolar, s’han desplaçat fins a les obres de construcció del nou parc de la bòbila Saltó i les obres de millora de l’accessibilitat del Castell-Ecomuseu Urbà.