Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller Tresserras i l’alcaldessa inauguren l’exposició del 25è aniversari de La Claraboia A la mostra participen 25 artistes locals contemporanis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El conseller Tresserras i l’alcaldessa inauguren l’exposició del 25è aniversari de La Claraboia

A la mostra participen 25 artistes locals contemporanis.
El conseller de Cultura, Joan Manel Tresseras, i l’alcaldessa de Rubí, Carme Gracia, van inaugurar dissabte passat l’exposició “25 anys – 25 artistes” de l’espai d’art La Claraboia per commemorar el 25 aniversari de la creació d’aquest espai, que va néixer l’any 1984.

La mostra, en què participen 13 dones i 12 homes representatius del món artístic de Rubí o que han participat en les activitats de La Claraboia, és una exposició col·lectiva amb obra de petit format per mostrar a la ciutat de Rubí els treballs dels artistes locals en la actualitat.

A l’acte, al qual van acudir la regidora de Cultura, Neus Muñoz, i la de Comerç, ArésTubau, també van estar presents els 25 artistes que hi exposen: Jonatan Arias, Fortià Baqués, Sandra Bea, Mercè Benet, Montserrat Cañis, Albert Cardona, Joaquin Conca, Gemma Escoda, Cèsar Font, Montserrat Fonts; Rafael Gascón, Maruja Gracia, Pepa de Haro, Conrad Homs, Núria S. Lacambra, Rosaura Malla, Oriol Marco, Miquel Mas, Montse Mulé, Cristina Muntané, Juan Quintana, Txema Rico, Josep M. Roset, Silvia Susperregui y Anna Tamayo.

L’exposició es pot visitar a La Claraboia (C. Sant Miquel, 9 ) fins al 30 de desembre, de 18.30 a 20.30 h, els dies laborables, i de 12 a 14 h i de 18.30 a 20.30 h, els festius, tot i que el dia 25 de desembre estarà tancada. Posteriorment, la mostra es traslladarà a l’Antiga Estació.