Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Concurs de Cartells de Festa Major 2014 de Rubí incrementa la dotació del premi fins als 1.500 euros Les propostes es poden lliurar fins al 16 de maig a les 13 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Concurs de Cartells de Festa Major 2014 de Rubí incrementa la dotació del premi fins als 1.500 euros

Les propostes es poden lliurar fins al 16 de maig a les 13 h.
L’Ajuntament de Rubí ha convocat el concurs per seleccionar la imatge gràfica de la Festa Major de Sant Pere 2014 i ha incrementat la dotació del premi pel cartell guanyador fins als 1.500 euros. Amb aquesta nova dotació, es vol impulsar la participació de dissenyadors/es i artistes gràfics, tant de la ciutat com d’altres poblacions, per presentar propostes pel cartell que sigui la imatge de la festa gran de la ciutat, que se celebrarà del 27 al 30 de juny. Les propostes gràfiques es poden presentar fins al pròxim 16 de maig a les 13 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Per poder presentar els dissenys, el cartell ha de tenir unes dimensions de 40 cm d’amplada x 50 cm de llargada, s’ha de presentar muntat sobre un suport cartró ploma i en sentit vertical, ha d’incloure el text Festa Major 2014 - Rubí, 27, 28, 29 i 30 de juny, i cal reservar un espai a la part inferior, de 16 cm d’amplada x 5 cm de llargada, per posar-hi el logotip de l’Ajuntament de Rubí.

Poden participar al concurs totes les persones majors de 18 anys, i han de presentar treballs individuals, originals i inèdits, dissenyats amb la tècnica que es consideri més adequada (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.) tot i que ha de ser apta per a la reproducció mitjançant quadricromia.

El veredicte del jurat es farà públic el 23 de maig de 2014 i tant l’obra guanyadora com una selecció del jurat dels millors treballs presentats s’exposaran a l’Oficina d’Informació de Festa Major, durant la celebració de la Festa Major de Sant Pere.