Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·lectiu Desnude presenta el seu projecte a l’Espai Jove Torre Bassas el proper 22 de febrer Els dies 1 i 9 de març s’organitzarà un taller monogràfic de reinvenció d’objectes per posar en pràctica la filosofia d’aquest grup d’estudiants, entre els quals hi ha una rubinenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El col·lectiu Desnude presenta el seu projecte a l’Espai Jove Torre Bassas el proper 22 de febrer

Els dies 1 i 9 de març s’organitzarà un taller monogràfic de reinvenció d’objectes per posar en pràctica la filosofia d’aquest grup d’estudiants, entre els quals hi ha una rubinenca.
El proper 22 de febrer, el col·lectiu Desnude presentarà el seu projecte a l’Espai Jove Torre Bassas. Desnude està format per un grup d’estudiants que aposten per un disseny de producte fresc, jove i amb una filosofia “make yourself”. Capturen i reinventen objectes, donant-los una nova vida i infinitat d’utilitats. Entre els integrants del col·lectiu hi ha la rubinenca Coral Martínez, que va exposar algunes de les seves creacions durant la festa de reobertura de l’Espai Jove Torre Bassas.

Els membres de Desnude oferiran una conferència el mateix 22 de febrer, a les 20h, on explicaran què els mou a realitzar la seva tasca. A més, mostraran els resultats dels productes que surten d’aquesta iniciativa a través d’una exposició que es podrà veure a l’equipament municipal fins el 16 de març.

Paral·lelament, l’Espai Jove Torre Bassas i el col·lectiu Desnude han organitzat un taller monogràfic, que es durà a terme l’1 i el 9 de març, per tal d’apropar aquesta experiència als joves de Rubí. El taller comptarà amb el suport i l’assessorament de diferents mentors de la ciutat, com ara fusters d’ofici, escultors, etc.

L’objectiu del monogràfic és crear un espai de treball on realitzar objectes seguint la mateixa filosofia amb què treballa aquest col·lectiu: buscar, capturar i reinventar. Es tracta d’un taller per explorar la creativitat del participant en la reutilització i reinvenció d’objectes, un espai d’intercanvi entre joves creadors. Aquest monogràfic culminarà en una exposició que recollirà les propostes dels participants.