Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carnaval 2008 de Rubí tractarà sobre el món dels contes El cartell “els tres porquets”, de Manel Martori, és el guanyador del concurs, en el qual hi han participat una quinzena de treballs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El carnaval 2008 de Rubí tractarà sobre el món dels contes

El cartell “els tres porquets”, de Manel Martori, és el guanyador del concurs, en el qual hi han participat una quinzena de treballs.
El rubinenc de 27 anys, Manel Martori, és el guanyador del concurs de cartells de Carnaval, amb el treball “els tres porquets', segons ha fet públic el jurat. El premi per al guanyador és una dotació econòmica de 600 €, la mateixa quantia que l’any anterior.

En aquesta edició s’han presentat un total de 15 treballs, quatre menys que l’any passat. La data per participar-hi es va tancar el passat 31 de desembre. El cartell guanyador i una selecció de les millors obres presentades s’exposaran del 31 de gener a l’11 de febrer al Castell-Ecomuseu Urbà.

A la darrera edició del concurs va guanyar Jaume Tello, amb el cartell que portava per lema “rua”. En total van participar-hi 19 treballs.

Aquest any, el carnaval a Rubí tornarà a ser temàtic (l’any passat va ser “Carnaval de cine”) i portarà per lema “Carnaval de contes”. Pel que fa les novetats d’aquesta edició i al contingut del programa d’activitats, està previst donar-ho a conèixer pròximament.