Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRA organitza la xerrada “Sóc il·lustrador/a, i ara què?' La il·lustradora valenciana Io Bru parlarà sobre el recorregut que cal fer per arribar a ser un professional en aquesta especialitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

edRA organitza la xerrada “Sóc il·lustrador/a, i ara què?'

La il·lustradora valenciana Io Bru parlarà sobre el recorregut que cal fer per arribar a ser un professional en aquesta especialitat.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa organitza la conferència “Soc il·lustrador/a, i ara què? Un recorregut pas a pas cap a la il·lustració professional” que tindrà lloc al mateix centre el pròxim 4 d’abril a les 16 h.

La xerrada anirà a càrrec de Io Bru, il·lustradora valenciana i responsable del web www.ilustrandodudas.com, que resoldrà els dubtes sobre els passos que s’han de donar per desenvolupar una activitat professional al voltant de la il·lustració. La conferenciant tractarà les diferents parts del treball diari de l’il·lustrador i les eines que necessita, traslladant als participants consells de caràcter pràctic, especialment als alumnes que acaben els seus estudis o estan a punt de fer-ho. Ilustrando dudas és una plataforma en línia que recull els dubtes i preocupacions dels nous il·lustradors, que estan donant els primers passos en el mercat laboral, i les planteja en format d'entrevistes a il·lustradors veterans per tal que donin resposta, a més d'incloure altres recursos que poden ser útils per als il·lustradors/es.

La xerrada, organitzada per l’Associació +e, d’alumnes i antics alumnes d’edRa i la mateix escola a la Sala d’exposicions, s’adreça a estudiants d’il·lustració i disseny, a professionals autodidactes i a totes aquelles persones que vulguin convertir aquesta afició en la seva professió.