Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa i l’Associació +e participen a la 59a edició de Girona, Temps de Flors Dualitat és l’obra dissenyada pels alumnes d’interiorisme que guarnirà un dels patis gironins https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

edRa i l’Associació +e participen a la 59a edició de Girona, Temps de Flors

Dualitat és l’obra dissenyada pels alumnes d’interiorisme que guarnirà un dels patis gironins
L’Escola d’art i disseny de Rubí (edRa) participarà novament a l’exposició de flors, monuments, patis i jardins Girona, Temps de Flors, que enguany celebra la 59a edició. El certamen tindrà lloc del 10 al 18 de maig a Girona.

Aquesta serà la quarta edició en què l’escola rubinenca participa en aquest esdeveniment. En aquesta ocasió, l’obra que guarnirà un dels patis gironins, titulada Dualitat, ha estat dissenyada pels alumnes d’interiorisme. L’escultura floral pretén plasmar la transició que precedeix l’arribada de la primavera, el pas d’un element rígid i hivernal que es desfà per donar pas a una explosió de vida i color.

L’Associació +e d’alumnes i antics alumnes d’edRa s’encarregarà de dur a terme el projecte. L’establiment rubinenc Centre de Jardineria La Noguera aportarà 750 unitats de clavells de diferents colors, que formaran part de l’obra Dualitat.

Participació en altres edicions
Aquesta serà la quarta vegada que edRa participa al Girona, Temps de Flors. L’any 2011 ho va fer amb les obres Sóc un insecte descobrint la flor i Temps d’Història, Temps Trencat; el 2012, amb La Fragància i Al·lèrgia; i l’any passat, amb l’obra Vitalitat.