Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Edificis de la ciutat i espais públics apaguen els seus llums com a suport a l’Hora del Planeta 2014 L’acció es farà el pròxim dissabte 29 de març de 20.30 a 21.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Edificis de la ciutat i espais públics apaguen els seus llums com a suport a l’Hora del Planeta 2014

L’acció es farà el pròxim dissabte 29 de març de 20.30 a 21.30 h.
Les façanes de l’Ajuntament, del Castell, de l’Escardívol i de l’església de Sant Pere, més l’escultura Inèrcia de la rotonda d’entrada a la ciutat, la rotonda de l’Escardívol i la pèrgola de la Rambla del Ferrocarril tornaran a apagar els seus llums aquest dissabte 29 de març, de 20.30 a 21.30 h, com a mesura d’adhesió a la campanya L’Hora del Planeta 2014, impulsada per l’associació ecologista WWF, una acció a nivell internacional per lluitar contra el canvi climàtic. L’Ajuntament de Rubí dóna així suport a aquesta acció per sisena vegada, en la qual aquest any participen més de 220 ciutats de tot el país.

Aquest any, la campanya, a més de proposar als consistoris aplicar criteris d’eficiència energètica en les compres públiques com pantalles d’ordinador i impressores o la substitució de la lluminària pública i de l’interior dels edificis públics per làmpades més eficients, entre d’altres, també ha proposat que s’apaguin els servidors d’internet de les grans corporacions i empreses, i diverses accions per convidar a la ciutadania a apagar el llum en aquesta hora.

Algunes d’aquestes accions ja estan en funcionament a la nostra ciutat a través del projecte Rubí Brilla que l’Ajuntament de Rubí va posar en marxa fa uns tres anys.