Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos agents de la Policia Local de Rubí participen al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies Jose Soriano ha aconseguit el sisè millor temps de la general (3:00:42) i Gerard Vidal ha completat el recorregut amb 10 minuts més (3:10:45) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dos agents de la Policia Local de Rubí participen al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies

Jose Soriano ha aconseguit el sisè millor temps de la general (3:00:42) i Gerard Vidal ha completat el recorregut amb 10 minuts més (3:10:45)
Els agents de la Policia Local de Rubí Jose Soriano i Gerard Vidal han participat al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies, que s’ha celebrat a Salou entre el 16 i el 18 de maig. El certamen, organitzat pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra, ha comptat amb la participació de 255 corredors pertanyents als diferents cossos de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Portuària, Policia Foral, Ertzaintza i d’altres de diferents punts del món. Així, a més de la presència de corredors ciclistes catalans i de la resta de l’Estat espanyol, també hi ha hagut representants de Colòmbia, Letònia, Holanda, Dinamarca, Portugal, França i el Pakistan.

Aquesta competició ha constat de tres proves ciclistes diferenciades: una contrarellotge individual que s’ha disputat en un circuit tancat (divendres), una ruta de 120 quilòmetres (dissabte) i una prova de BTT amb un recorregut de 40 quilòmetres (diumenge).

Els dos agents locals han participat a la prova de ruta. Si bé durant els 30 primers quilòmetres van aconseguir escapar-se del grup i anar en solitari durant uns 7 quilòmetres, finalment no van poder proclamar-se campions. Gerard Vidal va patir una avaria mecànica que li va impedir entrar en temps, mentre que Jose Soriano va aconseguir el sisè millor temps de la general (3:00:42).