Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts s’obren les inscripcions per realitzar el curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil Les classes, adreçades a joves d’entre 18 i 30 anys empadronats a Rubí i totalment gratuïtes, s’iniciaran el 2 de juliol a l’Espai Jove Torre Bassas. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimarts s’obren les inscripcions per realitzar el curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil

Les classes, adreçades a joves d’entre 18 i 30 anys empadronats a Rubí i totalment gratuïtes, s’iniciaran el 2 de juliol a l’Espai Jove Torre Bassas.
El servei de Joventut de l’Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil. Les classes es duran a terme entre els dies 2 i 18 de juliol, de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h, excepte el darrer dia, que només hi haurà classe al matí.

El curs s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys empadronats a Rubí. El període d’inscripció s’iniciarà dimarts i finalitzarà el divendres, 21 de juny. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud a l’Espai Jove Torre Bassas, de 17h a 21h.

Les classes, totalment gratuïtes, les impartirà L’Escola Lliure El Sol. Per obtenir el títol de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil cal assistir al 85% del total de les 108 hores lectives del curs i realitzar unes pràctiques de 150 hores. La capacitat màxima del curs és de 25 alumnes.