Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detinguts a Rubí dos individus que s'havien fugat de la presó de Quatre Camins Per altra banda, la policia local ha detingut a dos individus més per sostracció de vehicles a l’aparcament del Rubí+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Detinguts a Rubí dos individus que s'havien fugat de la presó de Quatre Camins

Per altra banda, la policia local ha detingut a dos individus més per sostracció de vehicles a l’aparcament del Rubí+D.
El passat dissabte, 21 de febrer, la policia local de Rubí va detenir a dos individus que es trobaven en situació de recerca i captura per trencament de condemna després d’haver-se fugat de la presó de Quatre Camins des de feia una setmana.

La detenció va tenir lloc cap a les 22.30 h després de que els agents locals van localitzar els dos individus al costat d’un vehicle estacionat en un gual de l’avinguda de l’Estatut i davant la presència dels agents van mostrar una actitud neguitosa. Després de comprovar les dades de la matrícula, els agents van conèixer l’ordre de detenció del propietari i els seus antecedents penals.

Segons la policia, després d’haver fugit de la presó de Quatre Camins i fins el moment de la detenció podrien haver comès diversos delictes com ara l’atracament a una benzinera i a una botiga de Premià de Mar i a una farmàcia d’Arenys de Mar utilitzant una violència desmesurada contra els treballadors de l’establiment. Després d’escorcollar el vehicle, els agents van trobar 154 grams de haixix, uns 14 grams d’heroïna, una navalla i altres elements de vestuari que possiblement van ser utilitzats per cometre els atracaments.

Els detinguts són P. S. V., de 45 anys i veí de Terrassa; i V. G. G., de 42 anys i veí de Barcelona, ambdós amb diversos antecedents penals per robatoris amb violència comesos a Euskadi, Castella i Catalunya.

Un cop fetes les diligències, la policia local va traslladar els detinguts al cos dels Mossos d’Esquadra per la seva custòdia i traspàs a l’autoritat judicial. Finalment, els dos detinguts han estat ingressats per ordre judicial a la presó Model de Barcelona.

Dues detencions més

Aquesta matinada, la policia local de Rubí ha detingut a dos individus acusats de robatori amb força a l’interior de vehicle. Cap a les 2.30 h, una patrulla ha localitzat a dos individus que es trobaven a l’aparcament de l’edifici Rubí+D, a la Rambleta de Joan Miró, en el mateix moment de la sostracció.

Els detinguts són Daniel G. S. i Alfonso E. S, dos joves de Rubí de 19 i 20 anys d’edat.
En total s’han localitzat 11 vehicles amb signes d’haver estat forçats i amb danys de diversa consideració.

Els agents els han requisat dues bosses de plàstic que contenien material que posteriorment ha estat reconegut pels propietaris dels vehicles forçats, com ara telèfons mòbils, DVD’s portàtils, PDA, mans lliures, ulleres de sol, etc.

Els vehicles amb els vidres trencats han estat dipositats a les dependències policials fins que els seus propietaris se’n puguin fer càrrec.