Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desviament del trànsit en un tram del carrer Sant Pere a partir de la segona quinzena d’agost Les obres, que formen part del Pla de voreres, estaran enllestides a principis de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Desviament del trànsit en un tram del carrer Sant Pere a partir de la segona quinzena d’agost

Les obres, que formen part del Pla de voreres, estaran enllestides a principis de setembre.
A partir del pròxim dilluns 16 d’agost, s’iniciaran les obres a les voreres del carrer Sant Pere, en el tram comprès entre els carrers Montserrat i Sant Isidre. Aquestes obres són part del Pla de renovació de les voreres i camins escolars segurs que l’Ajuntament de Rubí està realitzant en diversos carrers i avingudes de la ciutat i que va començar el passat mes de maig.

Per tal de facilitar la circulació a la zona mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel carrer Sant Pere, entre els carrer Sant Cugat i Sant Isidre, s’hauran de desviar de forma obligatòria pel carrer Sant Isidre fins al carrer Magí Ramentol. A més, per poder circular pel carrer Sant Jaume els vehicles hauran d’entrar i sortir pel carrer Montserrat. Les obres finalitzaran el pròxim 3 de setembre, data en la qual es recuperarà la circulació habitual a tota la zona afectada.

En total, les actuacions en les voreres que l’Ajuntament està realitzant suposen l’arranjament de 5.112 m2 metres quadrats de voreres a la ciutat i suposaran una inversió d’1.200.000 euros .