Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta Jove ha atès 4737 visites des del 2003 En els darrers 4 anys més de 1100 joves han visitat el servei per fer-hi consultes i assessorar-se sobre temes de sexualitat i contracepció. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Consulta Jove ha atès 4737 visites des del 2003

En els darrers 4 anys més de 1100 joves han visitat el servei per fer-hi consultes i assessorar-se sobre temes de sexualitat i contracepció.
La Consulta Jove de Contracepció i Sexualitat ha atès un total de 4737 visites realitzades per més d’un miler de joves entre els anys 2003 i 2006. Ara, des del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí es posa en marxa una campanya del servei per augmentar-ne al màxim la seva difusió i actualitzar els materials d’aquest servei que es va posar en marxa en 1988 amb la col•laboració de la Generalitat. Es tracta d’un servei gratuït d’assessorament i d’atenció per a joves menors de 24 anys per informar i orientar els usuaris i usuàries sobre prevenció de l’embaràs, mètodes anticonceptius, prevenció de malalties de transmissió sexual, etc.

Més informació