Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de receptes de cuina al mercat municipal Els usuaris i usuàries del mercat poden inscriure's fins el 31 d'octubre. El premi és un trofeu i la publicació de les receptes en un llibre editat per la Diputació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concurs de receptes de cuina al mercat municipal

Els usuaris i usuàries del mercat poden inscriure's fins el 31 d'octubre. El premi és un trofeu i la publicació de les receptes en un llibre editat per la Diputació.
El mercat municipal de Rubí s’ha adherit a la campanya “Del mercat a la taula” que organitza la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un primer concurs de receptes culinàries adreçat als usuaris i usuàries dels mercats municipals de la província. L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer els plats típics de cada municipi o bé elaborats amb productes del territori. Per participar, cal escriure les receptes i les dades personals a les butlletes del concurs i dipositar-les a les bústies que s’ubicaran al mercat i que també es poden descarregar a www.diba.cat/delmercatalataula abans del pròxim dimecres, 31 d’octubre.

Més informació