Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions pels viatges culturals 2013 per a la gent gran Les inscripcions es faran a partir de l’11 de febrer a l’OAC de Les Torres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les preinscripcions pels viatges culturals 2013 per a la gent gran

Les inscripcions es faran a partir de l’11 de febrer a l’OAC de Les Torres.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada de la regidora de Cohesió Social, Ana M. Martinez, ha presentat aquest matí a La Sala a un centenar de persones grans de la ciutat, la nova proposta de viatges culturals 2013 que l’Ajuntament ha organitzat per als pròxims mesos. El consistori ha organitzat dues jornades, avui i demà, per explicar quina és l’oferta de viatges i com s’ha de fer la preinscripció i la posterior inscripció, a partir de l’11 de febrer, un cop publicades les llistes definitives de persones admeses per a cadascuna de les 20 sortides.

Les persones que no puguin anar a La Sala, poden recollir els impresos de preinscripció i el full informatiu del 28 de gener a l’1 de febrer a la recepció de Serveis a les persones (c. Prim, 33-35, 2n), de 9 a 14 h i de 16 a 19 h de dilluns a dijous, i els divendres de 9 a 14 h.

Posteriorment, del 4 al 8 de febrer s’exposaran les llistes d’adjudicació dels viatges en el taulell d’ anuncis de l’Ajuntament i del 11 al 22 de febrer, les persones incloses a les llistes podran fer la inscripció a l’OAC de Les Torres.

L’oferta de viatges, que s’adreça a ciutadans i ciutadanes rubinencs majors de 60 anys, inclou noves destinacions a Europa, com Polònia i Portugal o rutes per Espanya a la zona del Duero, el Valle del Jerte, Alacant, Cadis o Tenerife, entre d’altres.