Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'urbanització de la cobertura de la via dels FGC Es prohibeix circular i aparcar a l'avinguda Catalunya fins a la fi de les obres, prevista per al primer trimestre de 2007. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres d'urbanització de la cobertura de la via dels FGC

Es prohibeix circular i aparcar a l'avinguda Catalunya fins a la fi de les obres, prevista per al primer trimestre de 2007.
La conseqüència immediata de l’inici d’aquestes obres és que es prohibeix circular i aparcar a l’avinguda Catalunya fins a l’acabament de les obres, previst per al primer trimestre de 2007. En una segona fase, a partir del 3 de maig, es farà la mateixa operació a la banda del passeig dels Ferrocarrils.

Els vehicles hauran d’utilitzar, en aquesta segona fase, el carrer Abat Escarré com a alternativa de pas, utilitzant els dos sentits de circulació després de prohibir l’aparcament en aquesta via. Aquesta segona fase s’està però encara en fase d’estudi pel que fa la circulació, donat que, a més a més coincidirà amb l’inici de les obres del col·lector del carrer Monturiol que agreujarà els problemes de trànsit a la zona afectada per les dues obres i la del col·lector de l’avinguda Barcelona que encara no haurà finalitzat.

Més informació