Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres del nou pavelló de La Llana L’Ajuntament ha adjudicat el projecte a GEA21 per 4.519.471 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres del nou pavelló de La Llana

L’Ajuntament ha adjudicat el projecte a GEA21 per 4.519.471 euros.
La brigada d’obres municipal ha començat a treure tots els materials que actualment ocupen l’espai on s’ha de construir el nou pavelló perquè es pugui començar a construir aquesta setmana. El consistori ja ha signat l’adjudicació de les obres a la constructora GEA21 per 4,5 milions d’€, un cost un 11 % inferior al preu de licitació.

El nou pavelló poliesportiu es construirà en un solar de 13.971 m2 amb forma rectangular i amb un desnivell de 7 metres entre els carrers Pont de Can Claverí i de Can Serra, on es troba la cota més baixa i l’accés al recinte. Pel carrer situat a la cota més alta s’accedirà al nivell dels aparcaments.

El nou equipament tindrà:
• Superfície total construïda: 4.707 m2 distribuïda en 3 plantes
• Superfície que ocupa sobre el terreny: 3.642 m2
• Aforament: 629 espectadors
• Instal•lacions:
o 6 vestidors
o 10 pistes: 1 d’hoquei línia, 4 de bàsquet, 1 d’handbol, 1 de futbol sala, 1 de voleibol i 2 de bàdminton

La planta baixa, de 3.432 m2 construïts, és la zona destinada a la pràctica de l’esport amb una pista de 62 x 35 m, sis vestidors, magatzems i infermeria. Les dimensions d’aquesta pista permeten encabir l’única pista estatal amb mides homologades (30 x 60 m) per competicions d’hoquei línia. A això se li suma que l’espai es convertirà en el centre català de tecnificació d’aquest esport després de la recent signatura d’un conveni amb la Federació Catalana de Patinatge.

A part de la pràctica de l’hoquei línia, també s’ha dissenyat l’espai per l’entrenament i competició d’altres disciplines. S’han plantejat 3 pistes de bàsquet divisibles amb cortines que es poden utilitzar de forma simultània, 1 camp d’handbol, 1 de futbol sala, 1 de voleibol, 1 de bàsquet de competició i 2 de bàdminton.

A la planta primera, amb 1.223 m2, se situen els accessos principals, l’administració, una sala polivalent, els serveis públics i de restauració, així com les grades per als espectadors amb un aforament per a 629 persones.
La planta segona ocupa un espai de 52 m2 s reservat per una cambra d’instal•lacions.

Tant l’accés a l’edifici com a les zones comunes s’han projectat perquè siguin accessibles a persones amb mobilitat reduïda. A la planta primera s’accedirà mitjançant rampes amb baranes, mentre que l’accés a la planta baixa es farà directament sense desnivell. L’equipament disposarà d’un sistema de captació, emmagatzematge i ús d’energia solar per cobrir la demanda d’aigua calenta sanitària.

L’espai ocupat pel nou pavelló (3.642 m2) i la Masia de Can Serra (510 m2) suposa un 30 % del total del terreny. La resta d’espai serà ocupat per un parc arbrat i una zona d’aparcaments.

El cost final aproximat del projecte, incloent-hi el mobiliari interior i l’adequació i millora de l’espai exterior serà de 9 milions d’euros i es preveu que puguin estar finalitzades a finals de l’any 2010.