Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de 22 nous pisos de protecció oficial en règim de lloguer al carrer Lepant El 16 de juliol conclou el termini per sol·licitar un dels habitatges de compra que l’IMPSOL construeix al mateix carrer de la Zona Nord. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de 22 nous pisos de protecció oficial en règim de lloguer al carrer Lepant

El 16 de juliol conclou el termini per sol·licitar un dels habitatges de compra que l’IMPSOL construeix al mateix carrer de la Zona Nord.
El dilluns, 19 de juliol, comencen les obres de 22 nous pisos de protecció oficial promoguts per la Societat Municipal Proursa. En aquest cas, els habitatges, ubicats al carrer Lepant, es lliuraran en règim de lloguer. Els habitatges es distribuiran en un edifici de quatre plantes d’alçada i un local comercial a la planta baixa, i està previst que la construcció finalitzi al gener de 2012, desprès de 18 mesos de treball.

Entre les vivendes que es comencen dilluns hi ha vuit pisos d’una habitació, que tenen uns 40 metres quadrats de superfície útil; dotze de dos, d’entre 50 i 60 m2; i dos de tres habitacions, de 70 m2 aproximadament. Un d’aquests darrers pisos està adaptat per persones amb mobilitat reduïda. La composició de l’immoble es completa amb el local comercial a la planta baixa i quinze places de aparcament. El pressupost d’aquestes obres, que es desenvolupen al solar situat en la cantonada del carrer de Lepant amb el de Beltxite, és de 1.945.844,54 € i l’empresa encarregada de la seva execució és Tau Ingeniería y Construcciones Especiales S.A. (Tau Icesa).

Més pisos al mateix sector

Aquesta promoció que comença dilluns no és l’única de la zona. De fet, just davant del solar dels nous pisos hi ha una altra promoció. En aquest cas es tracta de 46 pisos en règim de venda que promou també la Societat Municipal Proursa a traves del IMPSOL (Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial). Precisament aquest divendres 16 de juliol acaba el termini per presentar les sol·licituds que permeten accedir a aquests habitatges.

Els criteris concrets per optar als pisos de venda del carrer Lepant es poden consultar a la plana web de Proursa o bé a les seves oficines, ubicades al carrer Prim, on a més a més s’ha de lliurar la documentació per accedir a un d’aquests 46 habitatges. Fins a principis d’aquesta darrera setmana del termini establert, l’Oficina d’Habitatge Local (OHL) havia rebut 37 sol·licituds per l’esmentada promoció de la Zona Nord.

Sorteig per habitatges de lloguer

D’altra banda, dimecres 14 de juliol, es fa el sorteig de cinc habitatges de lloguer a l’edifici Rubí+D. Es tracta de segones adjudicacions de pisos de tres habitacions ubicats al passatge Bailen. Durant els mesos de setembre i octubre de 2009 Proursa es va encarregar de la recollida de sol·licituds per optar a aquests habitatges. Finalment, vint d’aquestes peticions han estat acceptades.

Seran aquests vint aspirants els que entraran al sorteig que tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí+D (a la rambleta de Joan Miró) a partir de les 11 del matí.

El parc d’habitatges de protecció social

En aquest moments el parc de pisos protegits està composat, d’una banda, pels quaranta habitatges en règim de venda que s’estan ultimant a Sant Jordi Parc i que formen part d’una promoció de 55. L’entrega de claus d’aquests quaranta pisos als seus propietaris està prevista per al 27 de juliol, desprès de que el 30 de juny ja es lliuressin tretze dels quinze pisos d’un edifici annex de la mateixa promoció.

Igualment, a Can Sant Joan, estan en procés 33 pisos de protecció oficial en règim de lloguer. El termini per lliurar les sol·licituds d’aquesta promoció conclou el 30 de juliol i fins el moment Proursa ha recollit ja 73 peticions.

Finalment a la Zona Nord, les promocions actives són les ja esmentades. És a dir, els 22 pisos de lloguer que es comencen a construir aquest dilluns i els 46 de venda dels quals el termini de sol·licitud termina el dia 16 de juliol. Ambdues promocions es troben al carrer Lepant.