Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme García rebrà els participants de Rubífolk a l'Ajuntament L’alcaldessa assistirà, com cada any, a l’espectacle inaugural del Festival a les 22 h a la plaça del Dr. Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carme García rebrà els participants de Rubífolk a l'Ajuntament

L’alcaldessa assistirà, com cada any, a l’espectacle inaugural del Festival a les 22 h a la plaça del Dr. Guardiet.
L’alcaldessa, Carme García, acompanyada de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament, rebrà dimecres 8 de juliol, a partir de les 19 h, a la porta de l’edifici consistorial, els integrants dels grups participants a la 9a edició del Festival Internacional de Dansa Tradicional Rubifolk. A banda de l’Esbart Dansaire de Rubí, organitzador del certàmen que compta amb el patrocini i col•laboració de l’Ajuntament de Rubí, enguany actuaran l’Asociación Identidad cultural ecuatoriana (Equador), el Ballet folklórico del Centro Universitario de la Costa Sur (CUCSUR) de la Universitat de Guadalajara (Mèxic), el Conjunto artístico de Maraguan (Cuba) i el Grup Djilandiang (Senegal). Carme García participarà també a la cerimònia inaugural que es farà a la plaça del dr. Guardiet a partir de les 22 h.

L’emissora municipal, Ràdio Rubí entrevistarà dissabte, 11 de juliol, en directe des de la Pl. Pearson representants dels 4 grups convidats al Festival, entre les 12.15 i les 13 h.