Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de reforç de la vigilància a places i parcs La policia local ja ha posat en marxa el dispositiu durant les nits d'estiu amb la col•laboració Mossos d’Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de reforç de la vigilància a places i parcs

La policia local ja ha posat en marxa el dispositiu durant les nits d'estiu amb la col•laboració Mossos d’Esquadra.
La policia local ha posat en marxa una nova campanya de reforç de la vigilància durant l’estiu a places, parcs i zones públiques de la ciutat. Com en edicions anteriors, el dispositiu es desenvolupa en dos torns: torn de tarda, de 19 a 22 h, a càrrec de cinc agents de la unitat de suport policial i de la unitat canina; i en torn de nit, de 22.30 a 1.30 h a càrrec d’una patrulla de la policia local i una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Enguany la campanya es concentra en una vintena de llocs públics, places, parcs i altres punts de les urbanitzacions en què els agents detectin alguna incidència.
La tasca dels agents consisteix en prevenir actituds incíviques o actes vandàlics, molèsties a veïns, la venda i/o consum de substàncies estupefaents, controlar aspectes de policia administrativa com ara les ocupacions de la via pública i els horaris de tancament d’establiments i de terrasses, etc.

Està previst que aquest dispositiu finalitzi el pròxim 7 de setembre. La campanya de l’estiu passat es va tancar amb un total de 3 detencions, 11 inspeccions a establiments per incompliment d’horari de tancament i 45 identificacions. Les temperatures menys càlides del normal registrades el darrer estiu va comportar llavors un descens d’incidències al carrer.