Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de control acústic a vehicles La Policia Local de Rubí engegarà dijous, 25 de novembre, una campanya basada en controls acústics als vehicles que circulin per les avingudes Castellbisbal, Estatut i Olimpíades; així com pel Passeig de les Torres i la zona Centre. Dins de la campanya, també es faran els mateixos controls els dies 12 d’abril i 17 de maig de 2005. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de control acústic a vehicles

La Policia Local de Rubí engegarà dijous, 25 de novembre, una campanya basada en controls acústics als vehicles que circulin per les avingudes Castellbisbal, Estatut i Olimpíades; així com pel Passeig de les Torres i la zona Centre. Dins de la campanya, també es faran els mateixos controls els dies 12 d’abril i 17 de maig de 2005.

Es tracta d’una campanya que té l’objectiu de reduir la contaminació acústica al municipi i que forma part d’un conveni vigent que es va signar entre el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya i les empreses concessionàries del servei d’ITV. Aquestes últimes aportaran les unitats mòbils, el personal tècnic i l’equipament necessaris perquè els agents policials realitzin els controls.<br /><br /><br />Aquests controls es faran a càrrec de dos agents a cada un dels torns assignats (hi haurà un torn de matí i un de tarda), per tal prolongar correctament el control al llarg de les jornades establertes.<br /><br /><br />En aquesta campanya s’incidirà sobretot en els ciclomotors i en els vehicles que produeixin molt soroll de forma evident. Un cop fetes les proves, els vehicles aturats que superin els decibels permesos a les ordenances municipals seran denunciats i, fins i tot, podria produir-se la immobilització del vehicle. L’article 9 de les ordenances estableix que el límit màxim de decibels per a turismes és de 84, pels vehicles de transport el màxim permès és de 93 decibels i, en el cas dels ciclomotors, el límit és de 81 decibels.