Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arnau Bonell, Núria Lombarte i Margot Soto són els guanyadors del 14è Concurs de Punts de llibre En aquesta ocasió, s’han presentat un total de 554 punts de llibre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arnau Bonell, Núria Lombarte i Margot Soto són els guanyadors del 14è Concurs de Punts de llibre

En aquesta ocasió, s’han presentat un total de 554 punts de llibre.
Ja s’han lliurat els premis als guanyadors del 14è Concurs de Punts de Llibre que organitza la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Els guanyadors d’aquesta edició, que comptava amb una nova categoria, han estat:
  • De 5 a 9 anys: Arnau Bonell (6 anys).
  • De 10 a 13 anys: Núria Lombarte (12 anys).
  • De 14 a 16 anys: Margot Soto (14 anys).

A més hi ha hagut 3 finalistes, escollits d’entre els 554 punts que s’han presentat al certamen, que són Laura González de 9 anys, Cristian Rodríguez de 10 i Ester Montes de 14.

Els guanyadors han rebut un lot de llibres i la impressió dels punts guanyadors, que es repartiran entre tots els escolars rubinencs. Després de l’entrega, els assistents han participat en una nova Hora del conte amb la narració “El venedor de paraules” a càrrec de Jordi Tonietti.

Aquesta edició, el tema escollit ha estat l’Any Europeu de la Interculturalitat”, amb el qual es volia sensibilitzar als ciutadans en la solidaritat, respecte i comprensió d’altres cultures a través del diàleg intercultural. A l’edició anterior, en què el tema va ser “El Llibre de la Selva”, el nombre de treballs presentats va ser de 575 punts.