Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns comencen les obres d’adequació del pati de l’escola bressol “Sol, solet” Els treballs finalitzaran abans de l’inici del curs 2010-2011. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest dilluns comencen les obres d’adequació del pati de l’escola bressol “Sol, solet”

Els treballs finalitzaran abans de l’inici del curs 2010-2011.
Aquest dilluns, 5 de juliol, comencen els treballs per l’adequació del pati de l’Escola Bressol “Sol, Solet”, ubicada al edifici del Bullidor. L’Ajuntament ja ha recepcionat les obres de remodelació de l’escola bressol i enceta la darrera fase del projecte perquè el centre pugui obrir amb normalitat el curs 2010-2011. La data d’acabament de les obres s’ha marcat per al 31 d’agost.

Durant aquests prop de dos mesos, s’adequarà el talús que salva el desnivell entre el carrer i el pati de l’escola. D’altra banda està projectada la construcció del mur perimetral per limitar-ho, pel carrer Terrassa i el passatge que hi ha al costat del edifici de Correus. I per últim es farà la pavimentació del pati. En aquest sentit, s’ha previst la col·locació d’una primera capa que anivelli el pis i que afavoreixi el desaiguat, per desprès recobrir el terra amb sauló, paviment de cautxú i un sorral encintat amb fusta.

D’aquesta manera, la tercera escola bressol de Rubí comptarà amb un pati de jocs per als infants de prop de 575 m2. Els responsables municipals de l’obra han establert un sistema d’accessos independents per a que els treballs d’adequació del pati i els treballs de preparació docent que s’hagin de fer al interior no s’interfereixin, tot vetllant per la seguretat dels afectats.

L’empresa Maheco S.A., que ha estat l’encarregada de les obres de remodelació d’aquesta escola bressol, serà la responsable també de l’adecuació del seu pati. El cost de la inversió s’aproxima als 200.000 €.