Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l'Institut Torrent dels Alous aprenen a cuinar de forma autònoma El taller Cuina sense pares tindrà lloc aquest dijous al matí amb la participació d’una quinzena de joves https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de l'Institut Torrent dels Alous aprenen a cuinar de forma autònoma

El taller Cuina sense pares tindrà lloc aquest dijous al matí amb la participació d’una quinzena de joves
Una quinzena d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Torrent dels Alous participaran aquest dijous al matí en el taller Cuina sense pares, organitzat pel Servei de Salut Pública de l’Ajuntament. La proposta, que forma part del catàleg d’activitats de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu fomentar l’alimentació saludable entre els joves i facilitar-los tot un seguit de recursos per animar-los a cuinar.

En una primera part del taller, es donarà informació bàsica sobre com portar una alimentació saludable i equilibrada. A continuació, es cuinarà un àpat complet (primer plat, segon plat i postres) i fàcil de preparar, amb la intenció que els alumnes puguin repetir-lo fàcilment a les seves llars. En aquesta ocasió, el menú seleccionat estarà format per patates amb crudités, sorpresa del mar i fruita del temps.

Durant l’activitat, els joves aprendran a rentar, tallar i cuinar els aliments. A més, se’ls lliurarà el receptari de Cuina sense pares, on es recullen altres receptes fàcils, ràpides i econòmiques en format de menús diaris per dinar i sopar. Aquests plats també es poden trobar al web www.cuinasensepares.cat, juntament amb consells i propostes per gaudir d’una alimentació saludable.

Aquesta és la tercera vegada que l’Institut Torrent dels Alous acull el taller Cuina sense pares, inclòs al Programa d’alimentació saludable de l’Ajuntament.