Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de batxillerat dels instituts rubinencs presenten 18 treballs per a la 15èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura La proposta guanyadora es coneixerà el pròxim 22 d’abril a l’auditori del Museu Municipal Castell de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de batxillerat dels instituts rubinencs presenten 18 treballs per a la 15èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura

La proposta guanyadora es coneixerà el pròxim 22 d’abril a l’auditori del Museu Municipal Castell de Rubí
Un total de 18 treballs d’investigació han estat les propostes que l’alumnat del instituts de secundària de la ciutat que tenen estudis de batxillerat han presentat a la 15èna edició del Premi de Recerca Miquel Segura. Tant el treball com l’institut guanyador es coneixeran en l’acte de lliurament del premi que serà el pròxim 22 d’abril al Museu Municipal Castell a les 18.30 h.

Realitzades per alumnes d’entre 16 i 18 anys, les propostes presentades tracten temes tan diversos com la vida de les estrelles, la premsa rubinenca a la segona república, simulacions per ordinador, l’estat de les masies de Rubí, la possibilitat de crear sang artificial, la dansa, el món del somnis, com reduir la despesa de llum, el càncer o el màrqueting pels adolescents, entre d’altres. El premi està dotat amb 430 euros bruts per a l’autor/a del treball i 350 euros bruts per al centre educatiu on estudia l’alumne guardonat/da.

Durant l’acte de lliurament, al qual assistirà l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, es convocarà les bases de la pròxima edició, es presentarà el llibre de l’edició de 2013, “L’avortament, cap imposició en la decisió“ que va guanyar Eva Gómez, alumna de l’Institut J.V. Foix, que l’Ajuntament edita dins de la col·lecció anomenada “Joves Investigadors”, i s’oferirà la conferència “Cossos, drets i llibertats” a càrrec de Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de la Dones.