Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental i el Baix Llobregat insisteixen en la importància del enllaç de l’A-2 i l’AP-7 Els representants municipals dels municipis afectats s’han reunit per preparar la trobada que mantindran demà amb el conseller Nadal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental i el Baix Llobregat insisteixen en la importància del enllaç de l’A-2 i l’AP-7

Els representants municipals dels municipis afectats s’han reunit per preparar la trobada que mantindran demà amb el conseller Nadal.
Representants municipals de Castellbisbal, Rubí, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, El Papiol, Corbera de Llobergat, Terrassa i Sant Cugat han mantingut una reunió a Castellbisbal. L’objectiu d’aquesta trobada era consensuar la seva posició per la reunió que tenen prevista per demà amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal. Aquest representants demanen el suport del conseller per la seva exigència de que les obres del enllaç de l’autopista AP-7 i l’autovia A-2 no s’aturin. Aquesta és una de les infraestructures que el Ministerio de Fomento ha descartat degut a la retallada pressupostària en matèria d’obra pública.

Els alcaldes i alcaldesses d’aquests municipis ja van signar una declaració el 30 de juliol per plantejar aquestes demandes. Avui s’han trobar i han reforçat la seva postura i la seva unitat. A la reunió, en representació de l’Ajuntament de Rubí, ha assistit Manuel Velasco, tinent d’alcalde, que ha destacat que aquesta infraestructura no és un caprici dels municipis, sinó que “és una obra de país” i per això es vol implicar al Govern de la Generalitat a la seva defensa.

“No parlem de fer una nova obra”, ha matisat Velasco, “sinó d’acabar una que està casi bé terminada”. El front d’alcaldes defensen que és més car abandonar l’obra, que es troba executada en més d’un 65%, què terminar-la. Aquest grup de representants municipals portaran els seus arguments, “de pes”, segons Velasco, a la reunió que han demanat amb el Ministre de Fomento, José Blanco. Aquesta trobada encara no té data.