Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Sans, director artístic de l’Esbart Dansaire de Rubí durant 35 anys, és el pregoner de la Festa Major 2010 L’espectacle inaugural serà “Mano a mano” d’Antonio Canales i Amador Rojas, per motius d’agenda de Rafael Amargo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Albert Sans, director artístic de l’Esbart Dansaire de Rubí durant 35 anys, és el pregoner de la Festa Major 2010

L’espectacle inaugural serà “Mano a mano” d’Antonio Canales i Amador Rojas, per motius d’agenda de Rafael Amargo.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha presentat al rubinenc Albert Sans com a pregoner de la pròxima Festa Major 2010, que se celebrarà del 26 al 29 de juny de 2010, de qui ha dit “que ha treballat durant molt de temps per la ciutat, portant el seu nom per tot el món amb l’Esbart Dansaire”, entitat de la qual ha estat director artístic durant 35 anys “on ha deixat una empremta cabdal a través de les més de 60 coreografies creades”. En la línia posada en marxa amb el pregoner de l’any passat, el també rubinenc Jordi Margarit, Carme García ha dit que el consistori “vol continuar apostant per què siguin ciutadans i ciutadanes rubinencs arrelats que hagin treballat molt per la ciutat” qui continuïn realitzant els pregons en edicions pròximes.

Per la seva banda, Albert Sans, ha assegurat que inicialment per ell “va ser una sorpresa” quan l’Ajuntament li va proposar ser el pregoner, ja que el seu esforç en el món de la dansa ha estat viscut per ell com una “il·lusió continuada” des que als 8 anys va entrar a formar part de l’Esbart com a dansaire primer i com director artístic a partir de l’any 1955. Sans ha explicat que “crec que tinc moltes coses a dir d’aquest ciutat que ha canviat tant en els darrers anys i on, tot i que segur que queden coses per fer, s’ha fet molta feina ben feta que ens ha de fer sentir orgullosos de ser rubinencs”.

El pregó d’inici de festes, que es celebra per primera vegada en horari matinal, tindrà lloc el pròxim dissabte 26 de juny a les 12 h a la pl. Pere Aguilera.

Canvi en l’espectacle inaugural: Canales per Amargo

La regidora de Cultura ha anunciat un canvi en l’espectacle inaugural d’aquest mateix dia, que havia de fer el ballarí Rafael Amargo, per l’espectacle Mano a mano a càrrec dels ballarins Antonio Canales i Amador Rojas, degut a canvis en l’agenda d’Amargo que l’han fet avançar el seu viatge a Mèxic, on ha d’iniciar una gira a finals del mes de juny. L’espectacle de Canales i Rojas es farà al mateix lloc i la mateixa hora, a les 22.30 h al parc del Castell.