Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats aquest cap de setmana al voltant de la plaça Doctor Guardiet Diumenge es tanca el procés participatiu per a l’elecció del projecte de remodelació en un cap de setmana marcat per gegants, circ, música, xocolatada, jazz i altres espectacles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Activitats aquest cap de setmana al voltant de la plaça Doctor Guardiet

Diumenge es tanca el procés participatiu per a l’elecció del projecte de remodelació en un cap de setmana marcat per gegants, circ, música, xocolatada, jazz i altres espectacles.
L’Ajuntament de Rubí ha organitzat una festa amb diverses activitats per a aquest cap de setmana al voltant de l’exposició per escollir el projecte de remodelació de la plaça Doctor Guardiet, entre els tres avantprojectes: Aljub, Nucli Rubeo i Estrats-Estrets.

Les activitats començaran dissabte a partir de les 17.30 hores amb una cercavila de gegants pel centre de la ciutat, un espectacle de circ amb Circ Crisis, una cantada de cançons tradicional de tuna i una xocolatada popular. Es tancarà la jornada festiva de dissabte amb una ballada participativa amb l’Esbart Dansaire de Rubí al voltant de les 20 hores.

Pel que fa a diumenge, a partir de les 12 h, hi haurà una cantada d’havaneres, un vermut musical i una actuació de jazz a la plaça. Aquest mateix dia, partir de les 19 hores, un cop tancat el període de votacions a les 18.30 h, es realizarà l’escrutini a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí i es farà públic el projecte guanyador.

Aquesta festa suposarà la cloenda del procés participatiu per l’elecció del projecte de remodelació de la plaça del Doctor Guardiet, “el primer procés d’aquest tipus que es fa a la ciutat - segons ha dit la regidora de Comerç, Arés Tubau a la presentació de les activitats – que ha de portar a motivar a la ciutadania a participar en diversos àmbits que afecten a la seva quotidianitat”, com ara l’elecció d’aquest projecte que convertirà aquesta “plaça cèntrica de la ciutat en un element de dinamització del comerç rubinenc”. La regidora ha assegurat que “l’Ajuntament aposta per donar veu a la ciutadania en aquest tipus de processos” i s’ha mostrat convençuda que “el projecte més votat pels rubinencs i rubinenques – a qui ha animat a acudir a votar- serà la plaça que es farà”.

Per a l’organització d’aquesta festa de cloenda del procés, han participat l’Esbart Dansaire de Rubí, les Colles Geganteres de El Pinar i del Teresa Altet, el grup d'havaneres Blau mariner i la Tuna de Rubí.

L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17. a 20.30 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 10 a 18.30 h., mentre que les votacions es poden fer de dilluns a divendres a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Centre i l’edifici Rubí + D de 9 a 14.30 i de 16.30 a 19 hores, i el cap de setmana a l’exposició de la plaça durant l’horari de visita.

Més informació del procés de remodelació a la web de l’Ajuntament i al bloc.