Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord entre el Club Joventut Badalona i el Regina Carmeli per promocionar el bàsquet a Rubí El conveni recull, entre d’altres, que el primer equip de la Penya jugarà un partit al nou pavelló municipal de La Llana l’any vinent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Acord entre el Club Joventut Badalona i el Regina Carmeli per promocionar el bàsquet a Rubí

El conveni recull, entre d’altres, que el primer equip de la Penya jugarà un partit al nou pavelló municipal de La Llana l’any vinent.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha destacat la importància del conveni de col·laboració que han signat l’Escola Esportiva Regina Carmeli i el Club Joventut Badalona de cara “a la promoció de l’esport base a la ciutat”. García també s’ha referit al fet que, un cop inaugurat el nou pavelló municipal de La Llana, els rubinencs puguin “veure el Joventut jugant amb els equips de casa”, un fet que “és un orgull per Rubí i que suposa una important projecció per la ciutat”.

Per la seva banda, el president del Club Joventut Badalona, Jordi Villacampa, ha explicat que “aquest és el primer conveni que signen fora de Badalona, el que suposa un pas important en la història del club”. Segons Villacampa, la Penya comparteix la mateixa filosofia que l’Escola Esportiva Regina Carmeli, ja que totes dues entitats “intenten no només formar jugadors, sinó també persones”. Això, juntament amb el “gran potencial esportiu del Regina Carmeli”, ha portat el Club Joventut Badalona a signar aquest conveni. Segons Villacampa, “el Roger Esteller (director esportiu de l’Escola Esportiva Regina Carmeli) ha estat una peça clau per arribar a aquest acord”.

La presidenta de l’Escola Esportiva Regina Carmeli, Melchora Quintana, ha confessat que “poder signar aquest conveni amb la Penya, un dels equips més prestigiosos d’Europa, és tot un honor”. Segons Quintana, “el Club Joventut Badalona educa els seus jugadors en valors i en l’esforç quotidià, igual que el Regina Carmeli”.

En virtut d’aquest conveni de col·laboració, la Penya convidarà els entrenadors de l’Escola Esportiva Regina Carmeli a les xerrades tècniques de formació que realitzi el club i a algun entrenament tant del primer equip com dels equips de la base. Els monitors del Regina Carmeli també podran fer d’entrenadors als campus de Setmana Santa i d’estiu que organitza el club. A més, totes dues entitats es comprometen a intercanviar-se informació de tots aquells jugadors que, esportivament, siguin interessants per un o altre equip.

El conveni també recull que el Club Joventut Badalona participarà amb equips de la seva escola de bàsquet o de categories inferiors a possibles tornejos o diades que organitzi l’Escola Esportiva Regina Carmeli i viceversa. A més, totes dues entitats es comprometen a dur a terme, de forma conjunta, diferents programes en l’àmbit esportiu, social i de salut i alimentació. El conveni també estableix que organitzaran conjuntament el campus urbà d’estiu mentre el contracte tingui vigència.

El Club Joventut Badalona també oferirà un carnet especial als membres de l’Escola Esportiva Regina Carmeli que els doni opció a diversos avantatges, com ara un descompte del 50% en la compra d’entrades per aquells adults que acompanyin el titular del carnet especial o descomptes del 10% a l’hora de comprar productes oficials del club.

Per últim, la Penya també es compromet a realitzar un acte promocional per temporada a l’escola Regina Carmeli i a jugar un parell de partits al nou pavelló municipal de La Llana: un d’ells l’any vinent, un cop s’hagi inaugurat la instal·lació esportiva; i un altre de pretemporada, el setembre de 2012.