Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

9HZ i Las Hermanas Kilombo estrenen els quarts de final del concurs musical aRubitown Els vídeos dels dos acústics ja estan penjats al Facebook de RubíJove i es podran votar fins la mitjanit d’aquest dijous. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

9HZ i Las Hermanas Kilombo estrenen els quarts de final del concurs musical aRubitown

Els vídeos dels dos acústics ja estan penjats al Facebook de RubíJove i es podran votar fins la mitjanit d’aquest dijous.
El concurs musical aRubitown es va posar en marxar el passat diumenge amb la gravació del primer acústic, que van protagonitzar Las Hermanas Kilombo a la plaça de Catalunya. 9HZ, que van fer el seu desendollat aquest dimarts a l’Antiga Estació, completen la primera eliminatòria. Els dos vídeos (Las Hermanas Kilombo i 9HZ) ja estan penjats al Facebook de RubíJove, on es poden votar a través dels “likes” de la xarxa social fins a la mitjanit d’aquest dijous.

Els dos grups actuaran aquest divendres 22 de març, a partir de les 20h, en el primer concert endollat del concurs. Una hora abans, la mateixa Torre Bassas acollirà l’actuació del grup convidat Els Assaltadors de Tàlems.

Canvis en el concurs
El procés de revisió de les inscripcions rebudes ha comportat un canvi en la configuració del concurs. Així, el grup rubinenc Límite substituirà a Crows, que no s’adequava a tots els criteris de participació. Límite s’emparellarà amb Nord en la tercera eliminatòria d’aRubitown.

D’altra banda, el segon dels concerts previstos, amb The Ewan’s i Reversibles, passarà del dia 5 d’abril al 12 del mateix mes per indisponibilitat horària dels membres de l’últim grup.