Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

91 rubinencs tenen reconegudes ajudes de la Llei de Dependència L'objectiu d'aquesta llei estatal és oferir més i millor atenció a les persones que necessiten l’ajuda d’altres per fer les seves activitats quotidianes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

91 rubinencs tenen reconegudes ajudes de la Llei de Dependència

L'objectiu d'aquesta llei estatal és oferir més i millor atenció a les persones que necessiten l’ajuda d’altres per fer les seves activitats quotidianes.
La Generalitat ja ha reconegut el dret d’ajuda a un total de 91 rubinencs i rubinenques. D’aquestes persones, 57 ja l’estan rebent i la resta començaran a rebre els ajuts en un termini aproximat d’un mes. El nombre total de ciutadans que han sol•licitat algun tipus de servei que els permeti viure de forma autònoma és de 697.
L’objectiu d’aquesta llei estatal és oferir més i millor atenció a totes aquelles persones que necessiten l’ajuda d’altres per fer les seves activitats quotidianes (cura i higiene personal, alimentació, mobilitat....). El 12 % de la població de Rubí (8.735 ciutadans) és actualment major de 65 %. D’aquestes persones, 2685 tenen 80 anys o més (1747 dones i 938 homes). Els beneficiaris d’aquesta llei tindran dret, segons el seu grau de dependència, a serveis de teleassistència, d’ajut a domicili, de cura personal, de centres de dia i d’atenció residencial.

Més informació