Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8è premi de recerca Miquel Segura Dos alumnes de l'IES La Serreta han guanyat aquesta nova edició amb el treball 'L'agenda 21 al Vallès Sud. Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8è premi de recerca Miquel Segura

Dos alumnes de l'IES La Serreta han guanyat aquesta nova edició amb el treball 'L'agenda 21 al Vallès Sud. Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat'.
Xavier Dorado i Jesús Sanz, alumnes de l’IES La Serreta, són els guanyadors del 8è premi de recerca Miquel Segura amb el treball “L’agenda 21 al Vallès Sud. Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat”. L’acte de lliurament d’aquest premi, que condecora els millors treballs d’investigació realitzats pels alumnes de Batxillerat dels centres d’educació secundària convocat per l’Ajuntament de Rubí, va tenir lloc dijous, 19 d’abril, al Castell. A banda de la publicació del treball dins de la col•lecció editada per l’Ajuntament de Rubí, anomenada “Joves Investigadors”, com a premi aquests alumnes han rebut una quantia de 300 € i 300 € més per al centre educatiu on cursen els seus estudis, en aquest cas, l’IES La Serreta. Del concurs també han sorgit tres treballs finalistes més, cadascun premiat amb una quantia de 100 € i un diploma de reconeixement per als seus autors o autores:
  • 1r finalista: 'Aclarint la foscor', d'Ana Pérez Ramos, de l’IES Duc de Montblanc.
  • 2n finalista: 'Les emocions', de Belén Ruiz Carrera i Marta Aragonés Diaz, de l’IES J.V. Foix.
  • 3r finalista: 'Els joves i la política', de Marina Farré i Helena Garrido, de l’IES J.V.Foix

En aquesta ocasió s’han presentat un total de 17 treballs.