Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

680 persones treballaran en les obres del Fons estatal d'inversió local (FEIL) D’aquestes, 229 són de nova contractació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

680 persones treballaran en les obres del Fons estatal d'inversió local (FEIL)

D’aquestes, 229 són de nova contractació.
Recentment s’han adjudicat totes les empreses que realitzaran les obres dels projectes finançats pels Fons estatal d’inversió local (FEIL), a excepció del projecte del parc de la Bòbila Saltó que s’adjudicarà en els pròxims dies.

En aquests moments ja s’estan duent a terme les obres dels 3 projectes de contracte menor i a partir de l’abril començarà la resta dels projectes. Fins llavors, l’Ajuntament de Rubí posa en marxa una campanya informativa adreçada a la ciutadania que inclou diferents accions, com ara cartes informatives, cartells, anuncis en premsa i informació actualitzada en el web municipal i en la revista municipal.

Els objectius principals del Pla Zapatero són crear ocupació, dinamitzar el sector de la construcció i aportar millores a les ciutats, entre d’altres. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Rubí es vol destacar que tot i que els terminis per als procediments administratius són molt reduïts, els processos s’estan desenvolupant sobre el calendari previst inicialment. Des de la posada en marxa del FEIL, el consistori ha anat informant a totes les empreses de Rubí perquè hi participin i se’ls ha informat sobre el FEIL en col•laboració amb la Cambra de Comerç i sobre l’espai d’informació a les empreses de la Cecot perquè hi puguin licitar.

Pel que fa a la creació d’ocupació, la previsió inicial apuntava que al voltant de 440 persones participarien en els treballs executius, però en aquests moments es pot afirmar que ocuparan un total de 680 persones, de les quals 229 seran de nova contractació (sense comptar el projecte de la Bòbila Saltó).

Fins el moment, la comissió de seguiment del FEIL ha mantingut dues reunions informatives en les quals hi ha participat membres dels col•legis d’arquitectes, aparelladors, enginyers de camins, canals i ports, sindicats CC.OO. i UGT, Fòrum Cecot Rubí, la Cambra de Comerç de Terrassa, etc. En aquestes trobades s’ha informat sobre aspectes com ara certificacions, informació ciutadana, contractació i ocupació, aspectes tècnics de les obres, etc.

Més informació sobre les empreses adjudicatàries.