Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

5.300 alumnes dels centres escolars de Rubí faran un “Esmorzar saludable” Els alumnes de 4t a 6è rebran un davantal per animar-los a col•laborar en l’elaboració dels menjars a les seves llars. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

5.300 alumnes dels centres escolars de Rubí faran un “Esmorzar saludable”

Els alumnes de 4t a 6è rebran un davantal per animar-los a col•laborar en l’elaboració dels menjars a les seves llars.
El 21 d’abril, 5.300 alumnes de totes les escoles de Rubí participen en la realització del 4t Esmorzar saludable que l’Ajuntament organitza als centres educatius per promoure aquest hàbit entre els infants de la ciutat, que consisteix en un esmorzar composat per entrepans de formatge, pernil dolç i pernil salat i fruita fresca.

L’esmorzar serà subministrat pel Mercat Municipal i confeccionat pels mateixos alumnes, amb l’ajuda dels professors i/o pares i mares, ja que aquesta activitat, d’una banda, vol promoure aquest esmorzar sa, variat i equilibrat i, d’altra, implicar al col•lectiu docent i als pares per trametre aquest hàbit als alumnes.

A més, els alumnes de 4rt, 5è i 6è rebran com a obsequi un davantal amb consells impresos sobre alimentació sana amb l’objectiu d’animar-los a col•laborar en les tasques de preparació del menjar a casa. Per la seva banda, els alumnes de P3 rebran una carmanyola de plàstic per portar cada dia l’esmorzar a l’escola i evitar així el problema que suposa l’embolcall de paper d’alumini que no es pot degradar.

Xerrada adreçada als pares

A més, el mateix dia a les 18 hores, s’oferirà la xerrada ”Hàbits alimentaris saludables. Prevenció de trastorns alimentaris”, adreçada a pares i mares per donar-los pautes per elaborar una alimentació equilibrada i per fer que tota la família adquireixi un bons hàbits alimentaris evitant els errors alimentaris més freqüents.

La conferència, que tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament, anirà a càrrec de la dietista i formadora de l’equip d’Habilitats per a la vida de la Fundació Catalana de l’Esplai, Maria Bosch.