Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

240 dones participen al sopar anual que commemora el Dia internacional de les dones L’alcaldessa de Rubí va assistir a aquest sopar amb dones de la ciutat que es fa per vuitè any consecutiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

240 dones participen al sopar anual que commemora el Dia internacional de les dones

L’alcaldessa de Rubí va assistir a aquest sopar amb dones de la ciutat que es fa per vuitè any consecutiu.
Unes 240 dones van participar divendres en el VIII Sopar de dones que s’organitza a la nostra ciutat cada mes de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones. A l’inici de l’acte, en què van participar diverses regidores del consistori rubinenc, l’alcaldessa de Rubí, Carme García, va donar la benvinguda a totes les dones participants, que també van poder assistir a una lectura de diversos relats de dones.

Després del sopar, les dones rubinenques van poder ballar amb l’orquestra de dones Rimmel Grup que va amenitzar aquesta vetllada lúdica a l’IES La Serreta.

Dintre dels actes que s’han organitzat per aquesta commemoració del Dia de les dones, el pròxim dimecres 24 de març hi haurà l’acte del lliurament de premis del VI Concurs literari: carta a una dona treballadora 2010, adreçat a l’alumnat dels IES de la ciutat, que es farà a les 16 h a l’auditori de l’edifici Rubí+D, i el dijous 25 de març, a les 19.30 h a la Biblioteca, s’ha organitzat una tertúlia literària amb Berta Serra sobre els seu llibre “Los ojos del huracán”.