Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Construintfutur” apropa el món de l’emprenedoria als joves de la ciutat L'OSE organitza un taller per a professors i alumnes als instituts rubinencs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“Construintfutur” apropa el món de l’emprenedoria als joves de la ciutat

L'OSE organitza un taller per a professors i alumnes als instituts rubinencs.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitzarà, durant aquest final trimestre de l’any, el projecte pilot “Construintfutur” destinat als joves de 4art d’ESO dels instituts de la ciutat, que treballen en el projecte final de recerca que suposa l’acabament de la seva formació obligatòria. El projecte s’emmarca dintre del Programa Joves i emprenedoria, impulsat des del consistori dintre del paquet de mesures extraordinàries per a aquest any.

La proposta, en forma de taller dinàmic i pràctic per als docents i alumnes, vol esdevenir una gran oportunitat per a aquests joves de cara al seu futur, que podran conéixer els valors i les habilitats d’emprendre, en una edat en què comencen a construir el seu futur, tot just acabant la formació secundària. La sessió per als docents, amb 6 hores de durada que es realitza en dos dies, aportarà metodologies d’aplicació pràctica per ajudar els joves a veure i construir el seu futur amb una mirada emprenedora, mentre que en els dels joves, amb una vessant més pràctica, es parlarà de les possibilitats d’aquesta opció amb recursos per generar propostes a partir de les seves pròpies idees.

El taller pels docents, amb temes sobre com generar la creativitat i quines habilitats bàsiques per emprendre poden entrenar a l’aula; els valors que s’han de tenir per emprendre, com es desenvolupa un projecte, eines metodològiques, i com posar-ho en marxa al projecte de recerca, es farà els dies 14 i 21 d’octubre de les 15.30 a les 18.30 h, a l’edifici Rubí+D.
Pel que fa a la xerrada - taller amb l’alumnat, serà una sessió pràctica de dues de durada, amb l’objectiu principal d’ajudar-los a generar idees per desenvolupar el seu treball de recerca, amb coneixements sobre conceptes de creativitat i unes dinàmiques creatives per poder generar idees susceptibles de ser el tema dels seus projectes de recerca. Aquesta formació es realitzarà als propis instituts.

Per formalitzar les inscripcions, els instituts s’han de posar en contacte amb l’OSE; a la Masia Can Serra, c/ Can Serra, 3, tel. 93 588 7000, ext. 1414, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net o alv@ajrubi.cat.