Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2000 persones han participat als actes del Dia de la Dona Més de 2000 persones han participat durant el mes de març a les diferents activitats programades al voltant del Dia Internacional de la Dona, celebrat el passat 8 de març. Entre les activitats amb més afluència de visitants destaquen les exposicions “Dona segle XXI” (del 24 de febrer al 9 de març a l’edifici Rubí+D), i “Afganistan, el país de les dones valentes” (del 3 al 24 de març a la Biblioteca Municipal), amb 250 visites respectivament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

2000 persones han participat als actes del Dia de la Dona

Més de 2000 persones han participat durant el mes de març a les diferents activitats programades al voltant del Dia Internacional de la Dona, celebrat el passat 8 de març. Entre les activitats amb més afluència de visitants destaquen les exposicions “Dona segle XXI” (del 24 de febrer al 9 de març a l’edifici Rubí+D), i “Afganistan, el país de les dones valentes” (del 3 al 24 de març a la Biblioteca Municipal), amb 250 visites respectivament.

Més de 2000 persones han participat durant el mes de març a les diferents activitats programades al voltant del Dia Internacional de la Dona, celebrat el passat 8 de març. Entre les activitats amb més afluència de visitants destaquen les exposicions “Dona segle XXI” (del 24 de febrer al 9 de març a l’edifici Rubí+D), i “Afganistan, el país de les dones valentes” (del 3 al 24 de març a la Biblioteca Municipal), amb 250 visites respectivament.<br />Pel que fa als espectacles culturals al Teatre Municipal La Sala, els més concorreguts han estat l’obra de teatre “84 Charing Cross Road”, que va tenir lloc el diumenge 13 i que va comptar amb l’assistència de 221 persones; així com la projecció de la pel·lícula “María llena eres de gracia” (VO), el divendres 4 de març al vespre, amb 154 persones.<br />Prop de 200 persones van participar en l’acte de lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona Treballadora i el vermut popular, que van tenir lloc el dimarts, 8 de març, a la Plaça de l’Ajuntament al migdia. Per altra banda, el sopar de dones i el ball de divendres, 18 de març, va aplegar al voltant d’unes 150 dones. Al llarg del març, les activitats esportives dirigides a les dones (partits de futbol i bàsquet) han comptat amb la participació d’un total de 154 dones. <br />De totes les activitats programades, la novetat d’enguany ha estat l’activitat “Les dones entrem a l’Ajuntament”, que es va celebrar el dimecres 30 de març. En aquest acte, l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora de la Dona, Maria Mas, van rebre al matí a la Sala de Plens un grup format per una quinzena de dones. L’acte va finalitzar amb una visita guiada per les diferents dependències de l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu de conèixer el funcionament del consistori.