Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

15 joves ja tenen el carnet cultural jove de Rubí Un total de 15 joves rubinencs ja han demanat el carnet cultural jove que els permetrà gaudir de descomptes a determinades activitats organitzades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, en qualsevol dels equipaments culturals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

15 joves ja tenen el carnet cultural jove de Rubí

Un total de 15 joves rubinencs ja han demanat el carnet cultural jove que els permetrà gaudir de descomptes a determinades activitats organitzades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, en qualsevol dels equipaments culturals.

Es tracta d’un carnet gratuït i anual per a joves d’entre 14 i 30 anys de qualsevol municipi. Aquesta iniciativa es fa per primera vegada a Rubí amb l’objectiu de facilitar l’accés a la cultura de tots els joves de dintre i de fora del municipi. Amb aquest carnet, l’Ajuntament s’ha reservat el dret d’enviar informació d’activitats culturals a través de diferents formats i suports als joves propietaris d’aquest carnet. Fins ara, s’han inscrit formalment una quinzena de joves, tot i que l’Ajuntament preveu que molts més l’obtinguin en breu, tenint en compte la demanda d’informació sol·licitada fins ara. Per aquest motiu es podrà sol·licitar el carnet durant tot l’any. Els interessats només hauran d’emplenar les butlletes que restaran a disposició de tots els joves al Servei de Cultura i a la Torre Bassas.<br /><br /><br />Tots aquells joves que ja van sol·licitar el carnet cultural jove el podran recollir a partir d’aquesta setmana, adreçant-se al Servei de Cultura (carrer Justícia, en horari de 9 a 19h, de dilluns a divendres) i a la Torre Bassas (de 17 a 20h, de dilluns a divendres). Només caldrà presentar el DNI.