Sou a: Inici / Ajuntament / App "Rubí Ciutat" / Bústia d'incidències

Bústia d'incidències

App Rubí Ciutat - Bustia incidenciesA través de l'app Rubí Ciutat, podeu comunicar a l'Ajuntament de manera àgil qualsevol tipus d'incidència que detecteu a l'espai públic. La Bústia d'incidències està pensada perquè pugueu alertar dels problemes des del propi carrer, si així ho voleu, enviant-nos tots els detalls que considereu oportuns i les vostres dades de contacte. L'aplicació registra la ubicació de la incidència sobre el mapa i permet adjuntar-hi fotos.

Per què és millor utilitzar l’app que les xarxes socials?
La formulació d’una queixa o la comunicació d’una incidència és un tràmit que la ciutadania ha de fer a títol personal per tal de garantir una bona atenció en tot el procés.

D’altra banda, perquè l’administració hi pugui donar solució, sovint és necessari aportar informació precisa com ara una descripció detallada de la incidència, l’adreça exacta en què s’ha detectat o altres dades que puguin ajudar a localitzar-la. Com més concreta sigui aquesta informació, l’Ajuntament podrà determinar més fàcilment quin és el departament i el professional més adient per resoldre-la.

Tot i que les xarxes socials són un canal molt ràpid, cal tenir en compte que també presenten limitacions a l’hora d’intercanviar tota la informació necessària per al seguiment i la correcta resolució de les incidències a l’espai públic, fent necessari moltes vegades reconduir les comunicacions per altres vies ─per exemple, per poder garantir la privacitat del demandant─. A més, per tal d’assegurar una correcta atenció i la millor gestió dels recursos públics, és important que quedi constància de la transmissió i recepció, la data en què es va fer, el seu contingut íntegre i la identificació de la persona remitent i de la destinatària.  

  • Compartir
Descarrega't l'app

Google Play Botó

App Store Botó