Sou a: Inici / Ajuntament / App "Rubí Ciutat"

App "Rubí Ciutat"

App Rubí Ciutat 1L’app Rubí Ciutat és un potent canal de comunicació que posa a l’abast dels rubinencs i rubinenques tota la informació sobre el municipi de manera àgil i eficaç. L’aplicació permet accedir de manera directa a les notícies de la ciutat i a informació de servei com ara telèfons d’interès, farmàcies i centres sanitaris, serveis de transport i aparcaments, entre d’altres. També inclou apartats dedicats a empresa i formació ─amb accés a la Borsa de Treball i a l’oferta formativa─, medi ambient, educació i esports, així com l’espai Coneix Rubí, amb informació diversa per gaudir de la ciutat i el seu entorn natural.

Els continguts culturals tenen un protagonisme destacat a l’aplicació, que facilita la consulta de l’agenda d’activitats i informació sobre els diferents equipaments municipals.

L’app també integra un apartat dedicat al comerç local, on s’allotgen les aplicacions dels diferents establiments de Rubí.

Con L'app Rubí Ciutat us ofereix la possibilitat de comunicar a l'Ajuntament de manera ràpida i senzilla les incidències que pugueu detectar a l'espai públic. Vegeu més informació sobre la Bústia d'incidències

  • Compartir
Descarrega't l'app

Google Play Botó

App Store Botó