Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte El projecte "Alcaldia als barris" forma part de les polítiques de proximitat que volem oferir a la ciutadania. L'objectiu és traslladar el despatx de l'Alcaldia als diferents barris de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El projecte

El projecte "Alcaldia als barris" forma part de les polítiques de proximitat que volem oferir a la ciutadania. L'objectiu és traslladar el despatx de l'Alcaldia als diferents barris de Rubí.

Després d'uns mesos aturat a causa de la situació sanitària generada per la COVID-19, el projecte s'ha reprès a finals de 2020, seguint totes les mesures de seguretat. 

 

 

Com ho fem?


L'alcaldessa, juntament amb un equip tècnic i de suport, visita durant 3 dies a la setmana diferents zones de la ciutat per conèixer de primera mà les necessitats i inquietuds dels veïns i veïnes i treballar, conjuntament, per a la millora dels barris.

 

Què fem aquests 3 dies?


Passejades, trobades informals amb la ciutadania, visites i reunions programades amb els diferents col·lectius ─associacions de veïns, AMPA, equip directiu de centres escolars, comerços i empreses─ i entrevistes amb persones que hagin sol·licitat visita prèvia.

D'aquestes estades als barris sorgeixen propostes que, una vegada estudiades i consensuades, comporten accions que estableixen el full de ruta per a la millora dels barris.

 

I després d'aquests 3 dies?


S'elabora el pla d'actuació, s'executen les accions i es ret compte amb la ciutadania d'aquelles actuacions que s'han dut a terme.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0