Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte El projecte "Alcaldia als barris" forma part de les polítiques de proximitat que volem oferir a la ciutadania. L'objectiu és traslladar el despatx de l'Alcaldia als diferents barris de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El projecte

El projecte "Alcaldia als barris" forma part de les polítiques de proximitat que volem oferir a la ciutadania. L'objectiu és traslladar el despatx de l'Alcaldia als diferents barris de Rubí.

La situació sanitària generada per la Covid-19 no permet poder desenvolupar aquest projecte amb normalitat, motiu pel qual s'ha postposat la seva execució.
Actualment, la iniciativa s'està revisant amb l'objectiu de millorar el servei que es presta als rubinencs i les rubinenques.

 

 

Com ho fem?


L'alcaldessa, juntament amb un equip tècnic i de suport, visita durant 3 dies cada zona per conèixer de primera mà les necessitats i inquietuds dels veïns i veïnes i treballar, conjuntament, per a la millora dels barris.

 

Què fem aquests 3 dies?


Passejades, trobades informals amb la ciutadania, visites i reunions programades amb els diferents col·lectius ─associacions de veïns, AMPA, equip directiu de centres escolars, comerços i empreses─ i entrevistes amb persones que hagin sol·licitat visita prèvia.

D'aquestes estades als barris sorgeixen propostes que, una vegada estudiades i consensuades, comporten accions que estableixen el full de ruta per a la millora dels barris.

 

I després d'aquests 3 dies?


S'elabora el pla d'actuació, s'executen les accions i es ret compte amb la ciutadania d'aquelles actuacions que s'han dut a terme.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0