Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Produeix la teva pròpia energia fotovoltaica L’autoconsum solar és, a dia d’avui, una de les solucions en matèria d’energies renovables més atractives per al sector residencial. La reducció dels preus dels materials, juntament amb una regulació favorable, fan de l’autoconsum una eina d’empodarament ciutadà necessària per la transició energètica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Produeix la teva pròpia energia fotovoltaica

L’autoconsum solar és, a dia d’avui, una de les solucions en matèria d’energies renovables més atractives per al sector residencial. La reducció dels preus dels materials, juntament amb una regulació favorable, fan de l’autoconsum una eina d’empodarament ciutadà necessària per la transició energètica.

Tràmits i permisos

Passos administratius necessaris per legalitzar una instal·lació d'autoconsum fotovoltaic domèstica.

Preguntes freqüents sobre fotovoltaica

Vols apostar per l'energia fotovoltaica a casa teva i tens dubtes? Et recomanem que facis un cop d'ull al següent llistat de preguntes i respostes sobre autoconsum, política fiscal relacionada i tràmits a la ciutat de Rubí per poder posar en marxa una instal·lació fotovoltaica.

Visor potencial fotovoltaic i tèrmic

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, juntament amb el Rubí Brilla, ha elaborat el següent mapa que permet visualitzar el potencial solar de casa teva. Entra-hi i aposta per l’energia solar!

Cercador d'empreses de serveis energètics

Benvingut i benvinguda al cercador d’empreses proveïdores de serveis energètics a Rubí. Si ets ciutadà/ana o empresa de Rubí i necessites demanar pressupost per dur a terme accions relacionades amb l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables, aquesta és la teva eina. Aquí hi trobaràs empreses de proximitat filtrades segons les teves necessitats.