Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos sobre la COVID-19 per a establiments comercials Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/recursos-sobre-la-covid-19-per-a-establiments-comercials/@@images/image/preview

Recursos sobre la COVID-19 per a establiments comercials

Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus

AJUTS I SUBVENCIONS
Consulta les diverses mesures en matèria econòmica adoptades per les administracions davant l'impacte econòmic de la COVID-19. 


Noves mesures


Noves mesures per contenir la COVID-19 a Catalunya - 9 de maig

 Resum de les mesures a partir del 9 de maig:

Comerç i centres comercials

  • Es manté el 30% de l’aforament en petit comerç, establiments i centres comercials i mercats no sedentaris que també podran obrir els caps de setmana independentment de la seva activitat.
  • Horari general fins a les 22 h, excepte les botigues de convivència i establiments comercials annexos a gasolineres que poden obrir fins a les 23 h.

Fires

  • Fires i activitats assimilables mitjançant autorització expressa del Procicat.

Hostaleria i restauració

  • Terrasses: obertes de 07.30 h a 23 h amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.

  • Interiors: oberts de 07.30 h a 23 h amb el 30% de l’aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.


 Guies de bones pràctiques i protocols dirigits a l'activitat comercial en establiments físics


Guies.jpg

 

Cartells informatius per a comerços


CartellGencat.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu comerç.

     

     

 

    

Cartells informatius per a bars i restaurants


cartelesbares.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu bar o restaurant.

  

     

          

    

Guia comerç online


ecormerce.jpgFas vendes per internet? Consulta la Guia de recomanacions per al comerç online que inclou consells per la preparació de comandes, mesures higièniques i de seguretat.

 

 

  

Altres