Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vak Kimsa inaugura l’ampliació de les seves instal·lacions al Molí de la Bastida El regidor d’Ocupabilitat, Víctor García Correas, i el regidor d’Obra Pública, Juan López Núñez, han acompanyat l’empresa a l’acte celebrat aquest divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Vak Kimsa inaugura l’ampliació de les seves instal·lacions al Molí de la Bastida

El regidor d’Ocupabilitat, Víctor García Correas, i el regidor d’Obra Pública, Juan López Núñez, han acompanyat l’empresa a l’acte celebrat aquest divendres

El regidor d’Ocupabilitat durant la seva intervenció (foto: Ajuntament de Rubí).
El regidor d’Ocupabilitat durant la seva intervenció (foto: Ajuntament de Rubí)

L’empresa Vak Kimsa ha inaugurat aquest divendres l’ampliació de les seves instal·lacions al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) del Molí de la Bastida. La companyia, dedicada a la fabricació d’agitadors, mescladors en línia i instal·lacions completes de mescla per als sectors alimentari, químic, cosmètic, farmacèutic i biotecnològic, ha passat a ocupar una superfície de 3.500 m2, fet que li ha permès millorar la seva capacitat productiva i incorporar nous serveis adreçats al seus treballadors i treballadores.

El regidor d’Ocupabilitat, Víctor García Correas, i el regidor d’Obra Pública, Juan López Núñez, han assistit a l’acte d’inauguració, que també ha comptat amb la presència de Ramon Tremosa Balcells, doctor en Economia i antic eurodiputat; Ramón Talamàs Jofresa, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa; David Garrofé Puig, secretari general de Cecot, i Manuel Jiménez Muñoz, president de Cecot Rubí. La trobada ha reunit tres generacions de la família Torredeflot, entre elles l’actual direcció de l’empresa, així com una àmplia representació de la plantilla.

Durant l’acte, s’ha fet un recorregut pel passat, present i futur de Vak Kimsa. Anna Torredeflot Barrufet, directora financera i RRHH-CEO, ha recordat el naixement de la companyia el 1972 a Barcelona de la mà d’Antoni Torredeflot i Eulàlia Barrufet, el posterior trasllat al polígon Rubí Sud el 1997 per donar resposta a les seves necessitats de creixement i la ubicació definitiva al Molí de la Bastida, deu anys després, per continuar amb el procés d’ampliació. Per a la direcció de la companyia, instal·lar-se a Rubí va significar una aposta decidida pel municipi i la seva gent: “Esdevenim rubinencs amb la voluntat de fer territori i d’incorporar col·laboradors que ens ajudin a fer créixer el nostre projecte. Avui en dia més del 50% de la plantilla de Vak Kimsa és de Rubí”.

El regidor Víctor García Correas ha lloat aquesta implicació de l’empresa amb la ciutat, “una decisió conscient de la direcció de Vak Kimsa, que cuida l’excel·lència del seu producte tant com la satisfacció del seu personal”, i ha destacat la companyia com un aliat incondicional “per donar-nos suport en els programes formatius del Rubí Forma, amb la participació activa en l’associacionisme empresarial del municipi i, més recentment, compartint la presa de decisions [...] a la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí”.

Durant la inauguració d’aquest divendres, les persones assistents han pogut fer una visita guiada a les instal·lacions a càrrec dels propis treballadors i treballadores de l’empresa. El recorregut ha permès conèixer alguns dels serveis que s’han incorporat a la planta gràcies a l’ampliació, com ara un gimnàs i un nou menjador per a la plantilla, que se sumen a les millores realitzades en matèria de climatització i eficiència energètica. La voluntat de la direcció de Vak Kimsa és que tots aquests canvis ajudin l’empresa a mantenir-se líder del seu sector.  

Actualment, la companyia amb seu a Rubí té presència a més de 40 països.