Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes obres al clavegueram del passeig del Bullidor obliguen a tallar la circulació a part d’aquesta via Des de dilluns i durant quatre setmanes, només el veïnat que disposi d’aparcament en aquest passeig podrà circular-hi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes obres al clavegueram del passeig del Bullidor obliguen a tallar la circulació a part d’aquesta via

Des de dilluns i durant quatre setmanes, només el veïnat que disposi d’aparcament en aquest passeig podrà circular-hi

Els treballs permetran renovar part del col•lector d’aquesta via.
Els treballs permetran renovar part del col•lector d’aquesta via

El proper dilluns 18 de setembre començaran les obres de renovació d’un tram del col·lector de clavegueram del passeig del Bullidor, entre la carretera de Terrassa i la carretera de Sabadell. Per executar aquests treballs serà necessari tallar aquest tram del passeig del Bullidor i només es podrà accedir als aparcaments. La durada de l’actuació és de quatre setmanes.

Arran de les inspeccions realitzades, s’ha comprovat que aquest tram de la xarxa de clavegueram presenta corrosions interiors, danys estructurals i esfondraments de la solera. Per aquest motiu, SOREA l’arranjarà, renovant aquesta part del col·lector.

Les obres, que tenen un pressupost de 42.633,91 euros, consistiran en enderrocs de paviments, reposicions de paviment en situació definitiva, excavacions de rases, execució del tram de col·lector i construcció de nous pous i embornals.