Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena de restaurants donen a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat a través del projecte “Tasta Rubí” La primera acció dins d’aquesta iniciativa tindrà lloc entre el 6 i el 19 de juliol i estarà dedicada a la cuina d’estiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una vintena de restaurants donen a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat a través del projecte “Tasta Rubí”

La primera acció dins d’aquesta iniciativa tindrà lloc entre el 6 i el 19 de juliol i estarà dedicada a la cuina d’estiu

Marca de la iniciativa Tasta Rubí.
Marca de la iniciativa Tasta Rubí

Entre el 6 i el 19 de juliol, tindrà lloc la primera acció dins el projecte Tasta Rubí, impulsat pel Servei de Comerç de l’Ajuntament i que compta amb la implicació de 19 establiments de restauració de la ciutat. La iniciativa busca dinamitzar el sector de la restauració i l’hostaleria, donar a conèixer la qualitat dels seus professionals i posar en valor el producte que ofereixen.

El projecte arrencarà amb una acció centrada en la cuina d’estiu. Durant els propers dies, els restauradors participants oferiran plats que tindran com a protagonistes el tomàquet i la patata, dos productes de temporada que es conreen a Rubí. Entre d’altres receptes, els rubinencs podran gaudir d’amanides, gaspatxos, trinxats i pizzes elaborats amb aquests dos ingredients, així com de peixos i carns acompanyats de diferents guarnicions que tenen també el tomàquet i la patata com a base.

Els establiments que oferiran aquests plats seran l’Antic Hostal del Gall, Ca l’Angeleta, Ca la Xana, Cafè Pàmpol, Cal Gori, Cafè Catalunya, Cal Canalla, Cotorras, Da Giorgio, El Bullidor, El Cibulet, El Portalet, El Racó de la Sidra, El Xamfrà, La Bambola, La Cava, La Popular, Plats i Sol Dorado. Les adreces d’aquests restaurants i la relació detallada de plats que oferiran es poden consultar al web www.rubicomerc.cat.

A banda de l’acció programada per aquest mes de juliol, els restauradors que formen part del projecte Tasta Rubí preveuen altres propostes temàtiques per aquest any: una de cuina de tardor que promourà el producte de caça i la cassola, i una de cuina de Nadal amb plats tradicionals propis d’aquestes dates.