Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una nova edició de la proposta NadalARTS decorarà el comerç local amb les creacions d’artistes locals Els i les comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una nova edició de la proposta NadalARTS decorarà el comerç local amb les creacions d’artistes locals

Els i les comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal

Una nova edició de la proposta NadalARTS decorarà el comerç local amb les creacions d’artistes locals.

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç i Projecció de la ciutat, impulsa una nova edició de la iniciativa NadalARTS per decorar 160 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites creades sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat.

El NadalARTS compta amb la complicitat dels i les artistes del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i de l’Escola d’Art i Disseny municipal edRa que decoraran els vidres dels aparadors fent servir rotuladors blancs i daurats, esprais i/o la tècnica de l’estampació.

Els i les artistes que s’han sumat a la proposta són: Araceli Plata, Chema Suárez, Elisenda Solé, Jorge pinta amb el Pere, Júlia Herranz, Marta Pagès, Mireia Oltra, Montse Fortino, Nataxa Ruzafa, Núria Lombarte, Pere Gimenez, Raquel Navas, Rut M Hernández, Sònia González, Yasmina Capó i Isabel Carmons. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal fins al 18 de novembre. El servei de Comerç hi contactarà en breu per coordinar l’acció. La convocatòria està oberta a tots els establiments comercials de Rubí. La decoració és gratuïta i com a màxim es decorarà un aparador estàndard per cada comerç, de mida aproximada de 2 x 1,5 metres, a criteri de l'artista. La distribució dels comerços que es pintaran es realitzarà de forma aleatòria, entre edRa, que s’ocuparà de 20 aparadors, i els i les artistes del C.I.R:C que decoraran 140 establiments.

Objectius de Desenvolupament sostenible